• Hvem er ledelsen?

  10/01/2024

  STYRER

  Jeg er Øystein Brogård, styrer/leder av Tronvik Gårdsbarnehage, og jeg er stolt av å være en del av dette fellesskapet. Sammen med min kone og våre fem barn, kaller jeg Larkollen hjem.

  Min reise startet da jeg fullførte min førskolelærerutdanning ved Høyskolen i Østfold i 2003. Etter å ha vært pedagogisk leder i to år, ble jeg involvert i pedagogisk prosjektutvikling, og senere tok styringen ved Støtvigenga barnehage. I 2016 tok jeg over ledelsen her på Tronvik, og det har vært en fantastisk reise. Å bli anerkjent som en av de fem beste private barnehagene i Norge i 2018 var en ære jeg er stolt av.

  Min lidenskap ligger i å skape en barnehage som gir barna uforglemmelige opplevelser, en plass hvor omsorg, nysgjerrighet, lek og læring står i fokus. Tronvik Gårdsbarnehage har alle muligheter til å gi barna det beste, og min oppgave er å sørge for at disse mulighetene utnyttes maksimalt.

  Jeg legger stor vekt på å rekruttere de rette ansatte. Mennesker som ikke bare ønsker en jobb, men som vil være en del av Tronvik Gårdsbarnehage, og som vil bidra til å gjøre hver dag til en god dag for barna våre.

  I vår personalgruppe finner du en sammensetning av ulike aldre, kjønn og yrkesroller – pedagoger, fagarbeidere og assistenter – alle med en like viktig rolle. Vår attraktivitet som arbeidsplass reflekteres i antallet søkere vi får til ledige stillinger. Jeg tror dette skyldes vårt spennende konsept, en solid eierstruktur og et inkluderende arbeidsmiljø.

  Mitt daglige ansvar som leder innebærer administrative oppgaver på kontoret, men jeg griper alltid sjansen når øyeblikket byr seg til å være sammen med barna. Jeg tror på å være til stede, være nysgjerrig og se mulighetene som hver dag bringer!

  Enten du er en potensiell søker eller ønsker å besøke oss for et studiebesøk, er du hjertelig velkommen til Tronvik Gårdsbarnehage. Ta gjerne kontakt!

  Jeg lar meg inspirere av Helene Olafsen og mottoet hennes – "GI GASS!"

   


  EIER:

  Jeg heter Hilde Sofie Hjelseth er født i -70, og realiserte sommeren -07 en tyve år gammel stor drøm , nemlig å starte barnehage i den eldste låven på Tronvik Gaard!

  Jeg er utdannet agronom fra Tomb jordbruksskole, og barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo. Etter 8 år med studier og jobb i Oslo flyttet jeg og min familie tilbake til gården i år 2000. Her bor jeg sammen med min mann Lars, og sammen har vi barna Maren Sofie f. -92, Haakon f. -98 og Nora f. -01.

  I 2002 var jeg med på å starte opp Barnehagen Andersrød, og var i 5 år daglig leder der.  Etter å ha nådd målet om å drive
  "Moss beste barnehage"  (Andersrød kom best ut i brukerundersøkelsen blant ALLE barnehager i Moss kommune 2006), var jeg klar for en nye utfordring, og en ny barnehage jeg kunne gjøre til et fantastisk sted for små og store i Moss!

  Sommeren 2017 ble vi 10 år, og hadde en hyggelig markering der vi fikk besøk av  både store og små som har gått eller jobbet hos oss disse årene.

  Det er med stolthet jeg ser tilbake på de 10 første årene. Motgang, medgang, fantastiske opplevelser, faglig utvikling og mye erfaring har gjort denne flotte barnehagen til det den er i dag. Jeg er ydmyk over å kunne tilby over 90 barn sine første viktige leveår i Tronvik Gårdsbarnehage, og vi er alle som jobber her dypt takknemlig over at foresatte til de som går- eller har gått her  har valgt akkurat Tronvik Gårdsbarnehage til barna sine.

  En barnehage kan være så fin og flott som bare det, men uten riktige og viktige ansatte hjelper det lite! Jeg er derfor evig takknemlig over å ha en fantastisk personalgruppe med mye kompetanse og erfaring som utfyller hverandre på en god måte. 

  De første årene var jeg eier, daglig leder og styrer alene, men etterhvert som barnehagen vokste både i areal, antall barn og ansatte skjønte jeg at det var nødvendig å dele lederrollen på flere. Fra 2009 ansatte jeg derfor en styrer til.

  Øystein H Brogård er vår nye styrer som begynte i barnehagen sommeren 2016. Han har mye kompetanse og erfaring etter 9 år som leder i Støtvikenga barnehage i Larkollen. Vi har nå jobbet sammen i 7 år og jeg ser frem til et videre nært og tett sammarbeid om å drive Tronvik Gårdsbarnehage til det beste stedet for små og store.

   

    VELKOMMEN TIL OSS! 

    

  Hilsen Hilde Sofie