• Hvem er ledelsen?

  07/02/2019

  STYRER

  Mitt navn er Øystein Brogård og er styrer / leder her i Tronvik Gårdsbarnehage.Jeg bor i Larkollen sammen med min samboer og mine 4 barn. 

  I 2003 var jeg ferdig utdannet førskolelærer på Høyskolen i Østfold og jobbet som pedagogisk leder i 2 år, før jeg ble pedagogisk prosjektutvikling og senere styrer i Støtvigenga barnehage. I 2016 kom jeg til Tronvik og tok over styringen her. Det var er fantastisk valg og en barnehage som har alle muligheter. Stolt leder var jeg da vi i 2018 ble kåret blant de 5 beste private barnehagene i Norge! 

  Jeg er opptatt av barns opplevelser, opptatt av at vi skal drive en barnehage som skaper omsorg, nysgjerrighet, lek og læring. Vi har alle muligheter i Tronvik Gårdsbarnehage, det handler bare om å ta vare på mulighetene. For å klare det trenger vi de rette ansatte. De ansatte som har lyst til å jobbe nettopp i Tronvik Gårdsbarnehage, som har lyst til å bidra til å gjøre hver dag en god dag. 

  Jeg opplever å ha en god personalgruppe med meg på laget, en gruppe som er satt sammen av unge og «eldre», vi er kvinner og menn. Vi er pedagoger, fagarbeidere og assistenter som alle har en like viktig rolle. Når vi lyser ut ledige stillinger, er vi heldige som er i den posisjonen hvor vi får mange søkere. Jeg tror ikke det er tilfeldig, jeg tror det handler om at vi har et spennende konsept, en god eier og et personal som er inkluderende. 

  Som leder i barnehagen er dagene mine fylt av oppgaver på kontoret, men når muligheten byr seg løper jeg ned til barna. Det er så mye å finne på, leke og utforske. Kanskje er det bestemor skogmus som kommer flyvende, eller Mikkel Rev som er på jakt. Det handler om å være nysgjerrig og se muligheter!

  Jeg tar gjerne i mot besøk dersom du ønsker å besøke oss, enten om du er en kommende søker eller har lyst til et studiebesøk. Ta kontakt.

  Jeg sier som Helene Olafsen - «GI GASS» 

   

  EIER:

  Jeg heter Hilde Sofie Hjelseth er født i -70, og realiserte sommeren -07 en tyve år gammel stor drøm , nemlig å starte barnehage i den eldste låven på Tronvik Gaard!

  Jeg er utdannet agronom fra Tomb jordbruksskole, og barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo. Etter 8 år med studier og jobb i Oslo flyttet jeg og min familie tilbake til gården i år 2000. Her bor jeg sammen med min mann Lars, og sammen har vi barna Maren Sofie f. -92, Haakon f. -98 og Nora f. -01.

  I 2002 var jeg med på å starte opp Barnehagen Andersrød, og var i 5 år daglig leder der.  Etter å ha nådd målet om å drive
  "Moss beste barnehage"  (Andersrød kom best ut i brukerundersøkelsen blant ALLE barnehager i Moss kommune 2006), var jeg klar for en nye utfordring, og en ny barnehage jeg kunne gjøre til et fantastisk sted for små og store i Moss!

  Sommeren 2017 ble vi 10 år, og hadde en hyggelig markering der vi fikk besøk av  både store og små som har gått eller jobbet hos oss disse årene.

  Det er med stolthet jeg ser tilbake på de 10 første årene. Motgang, medgang, fantastiske opplevelser, faglig utvikling og mye erfaring har gjort denne flotte barnehagen til det den er i dag. Jeg er ydmyk over å kunne tilby over 90 barn sine første viktige leveår i Tronvik Gårdsbarnehage, og vi er alle som jobber her dypt takknemlig over at foresatte til de som går- eller har gått her  har valgt akkurat Tronvik Gårdsbarnehage til barna sine.

  En barnehage kan være så fin og flott som bare det, men uten riktige og viktige ansatte hjelper det lite! Jeg er derfor evig takknemlig over å ha en fantastisk personalgruppe med mye kompetanse og erfaring som utfyller hverandre på en god måte. 

  De første årene var jeg eier, daglig leder og styrer alene, men etterhvert som barnehagen vokste både i areal, antall barn og ansatte skjønte jeg at det var nødvendig å dele lederrollen på flere. Fra 2009 ansatte jeg derfor en styrer til.

  Øystein H Brogård er vår nye styrer som begynte i barnehagen sommeren 2016. Han har mye kompetanse og erfaring etter 9 år som leder i Støtvikenga barnehage i Larkollen. Vi har nå jobbet sammen i to år og jeg ser frem til et videre nært og tett sammarbeid om å drive Tronvik Gårdsbarnehage til det beste stedet for små og store.

   

    VELKOMMEN TIL OSS! 

    

  Hilsen Hilde Sofie