• 21/06/2018

  edf40wrjww2utHPContent:FullText

   

  EIER:

  Jeg heter Hilde Sofie Hjelseth er født i -70, og realiserte sommeren -07 en tyve år gammel stor drøm , nemlig å starte barnehage i den eldste låven på Tronvik Gaard!

  Jeg er utdannet agronom fra Tomb jordbruksskole, og barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo. Etter 8 år med studier og jobb i Oslo flyttet jeg og min familie tilbake til gården i år 2000. Her bor jeg sammen med min mann Lars, og sammen har vi barna Maren Sofie f. -92, Haakon f. -98 og Nora f. -01.

  I 2002 var jeg med på å starte opp Barnehagen Andersrød, og var i 5 år daglig leder der.  Etter å ha nådd målet om å drive
  "Moss beste barnehage"  (Andersrød kom best ut i brukerundersøkelsen blant ALLE barnehager i Moss kommune 2006), var jeg klar for en nye utfordring, og en ny barnehage jeg kunne gjøre til et fantastisk sted for små og store i Moss!

  Sommeren 2017 ble vi 10 år, og hadde en hyggelig markering der vi fikk besøk av  både store og små som har gått eller jobbet hos oss disse årene.

  Det er med stolthet jeg ser tilbake på de 10 første årene. Motgang, medgang, fantastiske opplevelser, faglig utvikling og mye erfaring har gjort denne flotte barnehagen til det den er i dag. Jeg er ydmyk over å kunne tilby over 90 barn sine første viktige leveår i Tronvik Gårdsbarnehage, og vi er alle som jobber her dypt takknemlig over at foresatte til de som går- eller har gått her  har valgt akkurat Tronvik Gårdsbarnehage til barna sine.

  En barnehage kan være så fin og flott som bare det, men uten riktige og viktige ansatte hjelper det lite! Jeg er derfor evig takknemlig over å ha en fantastisk personalgruppe med mye kompetanse og erfaring som utfyller hverandre på en god måte. 

  De første årene var jeg eier, daglig leder og styrer alene, men etterhvert som barnehagen vokste både i areal, antall barn og ansatte skjønte jeg at det var nødvendig å dele lederrollen på flere. Fra 2009 ansatte jeg derfor en styrer til.

  Øystein H Brogård er vår nye styrer som begynte i barnehagen sommeren 2016. Han har mye kompetanse og erfaring etter 9 år som leder i Støtvikenga barnehage i Larkollen. Vi har nå jobbet sammen i to år og jeg ser frem til et videre nært og tett sammarbeid om å drive Tronvik Gårdsbarnehage til det beste stedet for små og store.

   

    VELKOMMEN TIL OSS! 

    

  Hilsen Hilde Sofie